Vianoce na ľade

pridal kara 26.12.2017 o 22:29


V podaní Kardashianiek.

Vianoce sú síce už za nami, ale ešte chvíľu pri tejto téme ostaňme a pozrime sa na to, ako trávili deň pred Vianocami Kardashianky. Keďže už mali ako všetky správne celebrity stromčeky ozdobené dávno vopred, nemuseli sa stresovať a mohli si užívať sviatočnú atmosféru so svojimi deťmi. Kourtney teda vzala svoju dcérku Penelope a Kim zase North a Svätého, pridalo sa k nim zopár rodinných priateľov a vyrazili si trocha sa korčuľovať. A musím sa priznať, že som z toho trocha zmätená. Podľa mojich informácií je totiž v Kalifornii 20 stupňov a toto klzisko vyzerá, že sa nachádza vonku. Čudné. Ale veď ako už vieme, pri Kardashiankách zákony fyziky neplatia. Inak by sa s tými zadkami ani nevedeli udržať na nohách.

Po mesiaci konečne zverejnili aj finálnu Christmas Card a fanúšikovia sa vo veľkom búria, pretože napriek špekuláciám o tom, že na nej Kylie konečne potvrdí svoje tehotenstvo, sa tak nestalo. Potvrdené alebo nepotvrdené priamo od Kylie, aj tak je to už dávno všetkým jasné, takže táto hra na schovávačku začína byť trocha trápna. Kylie má ale zjavné problémy so sebavedomím (viď jej kompletne prerobené ja už v 20ke), takže je pochopiteľné, že naberanie na váhe a zákaz napichávania pier asi neznáša práve najlepšie a nechce sa ukazovať na verejnosti. Iný dôvod už za tým fakt nevidím.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk