Rozchod?

pridal WonderWoman 31.12.2017 o 20:37


Kylie a Travis sa vraj rozišli.

Tak toto by bol pekný trapas. A hanba pre celý Kardashianský klan. Hoci pasáčka Kris by z toho mohla mať radosť, vzhľadom na zvýšenú publicitu a tým pádom aj viac prachov, ale aj tak. Žiadnu jej tehotnú dcéru ešte žiaden frajer neodkopol.

Pred pár dňami sa síce Kylie a Travis Scott spoločne zúčastnili na rodinnej vianočnej párty, ale podľa zdrojov pre Radar Online sa už aj stihli rozísť. Iniciátorom bol vraj Travis, ktorý Kylie povedal, že s ňou končí, nie sú kompatibilní a Kylie ho vraj prosila, aby sa k nej vrátil späť. Títo dvaja sa dali dokopy v apríli, krátko po tom, čo sa Kylie rozišla s Tygom. Napriek tomu, že by si Kylie mohla dovoliť nepriestrelné kondómy, zadarilo sa im a zhruba po mesiaci zamiesili na dieťa. O dva mesiace by mala najmladšia Kardashianka rodiť a je smutné, že z nej zrejme bude slobodná mamička. Ešteže bude mať plnú riť opatrovateliek, s tými to hádam nejako zvládne…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk