Bolo to traumatizujúce

pridal kara 4.1.2018 o 22:26


To prezradil Hugh Jackman o svojom detstve.

Aj keď mnohí radi špekulujete nad tým, že dôvod, prečo je Hugh už toľké roky ženatý s o 13 rokov staršou Deborrou, je ten, že skrýva svoju skutočnú orientáciu, bude to celé omnoho jednoduchšie. Hughovi pred mnohými rokmi učarovala staršia a úspešnejšia žena zrejme aj preto, že so svojou mamou mal ako dieťa veľmi komplikovaný vzťah. Keď mal len 8 rokov, opustila rodinu a odsťahovala sa do Anglicka. Hugh si na toto ťažké obdobie svojho života zaspomínal pre magazín WHO.

„Bolo to traumatizujúce. Myslel som si, že sa vráti. Ale stále sa to len naťahovalo.“ Hugh pre magazín ešte dodal, že po tomto sa so svojou mamou vídal približne raz za rok a že jeho otec bol ten, kto vychoval jeho a jeho štyroch súrodencov. Toto nie je prvýkrát, čo o tomto Hugh prehovoril. Už v roku 2012 si poplakal v rozhovore pre 60 Minutes, kde povedal: Pamätám si to ráno, keď odišla. Je zvláštne, aké veci si zapamätáte. Spomínam si, že okolo hlavy mala omotaný uterák a lúčila sa s nami akoby nič. Keď som prišiel zo školy domov, nikto v dome nebol. Na druhý deň prišiel telegram z Anglicka, mama bola tam. A bola to hotová vec. Otec sa zvykol každý večer modliť, aby sa vrátila.“ Napriek tomuto všetkému ale majú teraz s mamou dobrý vzťah a Hugh povedal aj to, že ako dospelý už tak nejako pochopil, prečo sa vtedy mama rozhodla odísť. A možno aj vďaka tejto skúsenosti je teraz z neho oddaný otec a manžel, pre ktorého je rodina na prvom mieste.

Hugh s mamou

s otcom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk