Celebrity na žúrke

pridal kara 4.1.2018 o 18:28


Konkrétne na filmovom festivale v Palm Springs.

Druhý deň tohto roka sa začal každoročný medzinárodný filmový festival v Palm Springs a nechýbali na ňom ani mnohé známe tváre. Festival končí až v polke januára, a tak je možné, že sa tam ešte aj mnohé ďalšie objavia. Medzi tými, ktoré prišli doteraz, ale jednoznačne najviac zažiarila Salma Hayek. Tá má už 51 rokov a ja prisahám, že vôbec nestarne. Netuším, ako to robí, ale veľkú zásluhu na tom zrejme budú mať gény, keďže Salma celkom očividne nepatrí k tým, ktoré by sa radi nechávali prerábať.

To sa už, žiaľ, nedá povedať o Suzanne Somers. Tá má síce o 20 rokov viac ako Salma, takže na vrásky a kadečo iné má už dávno nárok, no pohľad na ňu ma až mierne bolí. Ako sa hovorí, stará chcela mladou byť, no výsledok je fakt strašidelný. Pritom kedysi to bola krásna žena. Jedno jej ale musím nechať – má zrejme jedno z najtrvácnejších manželstiev v šoubiznise. Na červený koberec prišla so svojím manželom, s ktorým sú spolu už 40 rokov.

Allison Janney

Gal Gadot

Jessica Chastain

Mary J. Blige

Octavia Spencer

Salma Hayek a Mary

Salma

Saoirse Ronan

Suzanne Somers

Gal a Jessica







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk