Láska, vráť sa ku mne

pridal WonderWoman 5.1.2018 o 22:43


Courtney sa už nechce rozviesť.

Ja ani neviem, ako začať. Neviem, či mám túto psychicky narušenú ženu ľutovať, alebo zhejtovať pod čiernu zem. Fakt neviem. Lebo psychické poruchy nie sú sranda, človek, ktorý nimi trpí, za to nemôže a… lenže stále mi niečo hovorí, že Courtney je len mierne narušená, drvivá väčšina jej vystupovania na verejnosti je z čírej túžby po sláve a peniazoch.

Courtney s Dougom začali mať problémy v manželstve po tom, čo Courtney potratila (podľa nás imaginárne dieťa). Koncom roka 2016 sa už začala vláčiť s inými chlapmi, vo februári minulého roka priznala, že sú odlúčení a v apríli zorganizovala rozvodovú párty. Nasledoval rok plný jej obvyklých excesov, no ku konca roka začala pridávať depresívne posty a videá, ktoré vyvrcholili včera pridaním svadobnej fotky s Dougom a výlevom o tom, ako tohto muža potrebuje späť vo svojom živote, potrebuje, aby jej pomohol a aby chcel, aby ich manželstvo fungovalo. O hodinu na to pridala srdcervúce video, na ktorom plače a smrká a prosí Douga, aby sa k nej vrátil, lebo si týždeň pred oficiálnym rozvodom uvedomila, že to nechce a chce ich manželstvo zachrániť. Keď od nej odišiel, upadla do depresie a hoci vie, že si ho nezaslúži, veľmi ho miluje a potrebuje ho späť vo svojom živote. Neskutočné. Toto je fakt paródia na tragédiu táto žena. A obávam sa, že ten jej milovaný manžel sa k nej skutočne vráti…

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk