Elysium Heaven Gala 2018

pridal kara 7.1.2018 o 22:36


Jedna žúrka za druhou…

A to doslova. Dnes sa totiž bude konať veľkolepá šou, počas ktorej sa budú rozdávať Golden Globes ocenenia. A celebrity tradične žúrujú vždy už celý víkend predtým. A presne tak tomu bolo aj včera, keď si mnoho z nich vyrazilo na Elysium Heaven Gala v Los Angeles. Netuším síce, o čom toto gala vlastne bolo, ale viem, prečo o ňom píšem. Na dnešné Golden Globes totiž prídu všetky ženy v čiernej na vyjadrenie protestu voči sexuálnym predátorom, a tak si aspoň v tejto pikoške ešte môžete užiť trocha farby.

Hudobný program večera zastrešila šikovná Grace Vanderwaal. Spievala celebritám ako Dita Von Teese, tehotnej Chrissy Teigen, alebo Rumer Willis. Tá prišla na akciu so sestrou Tallulah. So sestrou (aj keď nie mediálne známou) prišla aj Amber Heard, ktorá dorazila v celkom odvážnych šatách. A keďže sa to tam snažili celkom očividne zaplniť, pozvánka sa im ušla aj pre minuloročného Bachelora Nicka Vialla. Mimochodom – odporúčam ako tip na dobrú lobotómiu, keď budete chcieť vypnúť hlavu, keďže Kardashianky sú už nepozerateľné aj v prípade, ak ste tú lobotómiu náhodou naozaj podstúpili…

Ali Larter

Amber Heard so sestrou

Dita von Teese

Chrissy Teigen a John Legend

Joaquin Phoenix so sestrami

Mena Suvari

Nick Viall

Rooney Mara

Tallulah a Rumer

Shailene Woodley

Vanessa Hudgens

Grace







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk