Celebritné veštby na rok 2018

pridal kara 8.1.2018 o 22:28


Čo sa bude diať v životoch celebrít v roku 2018?

Na začiatok si rýchlo zrekapitulujme minuloročné predpovede. Celkom v skratke – nič nevyšlo. Teda okrem toho, že princ Harry oznámi svoje zásnuby, čo predpovedal veštec Thomas John ešte predtým, ako praskol Harryho vzťah s Meghan. Ten už ale zrejme rozbil svoju krištáľovú guľu alebo stratil svoje tarotové karty, pretože k jeho predpovediam, ktoré napodiv celkom vychádzali, sa už neviem dopátrať. A predpovede Pauly Roberts, Johna Cohana a mojej maličkosti nejako nevychádzajú. Nevadí, skúsime opäť.

Podľa Johna Cohana čoskoro zaznejú svadobné zvony. A tie budú zvoniť Jennifer Lopez a Alexovi Rodriguezovi. Veľmi sa ale netešte, manželstvo vraj dlho nepotrvá a títo dvaja spolu neoslávia ani len prvé výročie svadby.

Caitlyn Jenner nám ešte stále nedá pokoj a podľa Johna nás bude otravovať aj v roku 2018. Konkrétne filmom, ktorý o svojom živote natočí. Už ani reality šou nikoho nezaujímala, prečo by to malo byť iné s filmom?

John predpovedal aj to, že 80 ročná Jane Fonda si to namieri do politiky. Vzhľadom na trend, ktorý sa momentálne deje v Amerike, že celebrity sa stávajú politikmi, by ma to tuším ani vôbec neprekvapilo.

O.J. Simpson je už zopár týždňov na slobode a podľa Johna sa čoskoro zoznámi so ženou, ktorá bude vyzerať ako jeho exmanželka Nicole, ktorú zavraždil. Túto dámu ale nezavraždí (zatiaľ), ale vezme si ju za ženu. Ich spoločný život budeme môcť sledovať v reality šou.

Podľa Pauly Roberts sa v auguste dočkáme oznámenia o tehotenstve – Meghan a Harry budú čakať chlapčeka.

A nakoniec zopár mojich predpovedí. Irina Shayk tento rok opäť otehotnie. Hayden Panettiere a Vladimir Klitchko oznámia rozchod – z tohto budem strašne smutná, ale neviem si pomôcť, mám taký pocit. Kylie Jenner porodí, no vzťah s oteckom bábätka rok 2018 neprežije. Rovnako rok 2018 neprežije ani vzťah Seleny a Justina a Selena po rozchode opäť skončí na „liečení“. Sandra Bullock a jej sexy frajer sa vezmú. A Cameron Diaz a Benji Madden adoptujú vytúžené dieťa.

Toľko mi hovorí moja veštecká guľa. A čo myslíte vy? Čo sa splní a čo nie? A čo sa stane podľa vás? Vidíme sa o rok a zas budeme rekapitulovať! ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk