Lenny Kravitz má novú frajerku

pridal kara 8.1.2018 o 21:59


Narazil si výrazne mladšiu modelku.

Hoci sa Lenny do médií len celkom nedávno vyjadril, že je „veľmi single“ a plánuje v tom pokračovať, dlho mu to nevydržalo. Túto nedeľu si užíval v Miami spoločnosť jednej peknej dlhonohej dámy, s ktorou sa vôbec neskrývali a bolo očividné, že sú spolu. Tou dlhonohou dámou, ktorá učarovala Lennymu, je modelka Victoria´s Secret Barbara Fialho. Jej meno vám možno veľa nepovie, keďže nie je jednou z anjelic, ale keďže pre VS predvádza už od roku 2012 a nevynechala ani jednu prehliadku, jej tvár vám bude určite dobre známa.

Žiadne ďalšie podrobnosti o vzťahu týchto dvoch zatiaľ nevieme, no vieme to, že Barbara je presne o rok staršia od Lennyho dcéry Zoe. Svoje tridsiate narodeniny oslávila len pár dní pred Vianocami. A aj vďaka tomu, že Barbara už nie je žiadna pubiška, no aj vďaka tomu, že Lenny je stále sexoš, vekový rozdiel 23 rokov nepôsobí vôbec tak očividne a znepokojivo ako u niektorých iných párov. Som zvedavá, koľko to hrdličkám vydrží, a držím palce. Deti by mali rozhodne veľmi pekné.

Barbara v práci







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk