Agentka Scullyová končí u FBI

pridal kara 11.1.2018 o 12:30


Gillian Anderson sa rozhodla, že nastal čas skončiť.

To sa asi nebude mnohým fanúšikom seriálu Akty X páčiť, no musím sa priznať, že mne osobne je to dosť jedno. Seriál som totiž nikdy nevidela a ani to neplánujem. Oči som si zakrývala vždy už vtedy, keď naň bežali upútavky. Nezvládala som už ani Verte – neverte, takže toto by som fakt nedala. No je mi jasné, že tí odvážnejší, ktorí sa tešili z toho, že je ich obľúbený seriál späť, budú asi sklamaní. Aj keď ešte sa majú stále na čo tešiť, lebo posledná séria sa začala vysielať len 3. januára.

Gillian včera povedala pre The Hollywood Reporter: „Nastal čas zavesiť Scullyovú na klinec. Je čas. Skončila som s tým a to je celé. Rozhodla som sa tak ešte predtým, ako sme urobili predošlých 6 dielov, ale bola som zvedavá. Mala som pocit, že tých 6 dielov už bude koniec. Ale opäť sme sa do toho namočili a hrali tieto úžasné postavy. Myslím si, ako povedal aj tvorca šou Chris Carter, že tých 6 dielov bolo akoby sme sa opäť učili chodiť. Táto séria s desiatimi dielmi je už naspäť pri plnej sile. Nebola by som asi úplne šťastná, ak by tých predošlých 6 bol spôsob, ktorým by sme povedali zbohom.“

Toto oznámila len dva dni po tom, čo slávnostne odhalila svoju hviezdu na chodníku slávy v Hollywoode. Ceremónia sa konala v stredu a musím povedať, že som bola mierne zhrozená z toho, ako Gillian vyzerá. Vďaka svojmu novému krátkemu účesu a platinovej blond vyzerá tak asi o 20 rokov staršie, čo je celkom škoda. Pevne verím, že je to len kvôli nejakej filmovej úlohe a čoskoro sa vráti k svojmu pôvodnému výzoru, lebo tak je to fakt pekná ženská. A možno tomu celému nepomohli ani tie strašidelné šaty, ktoré mimochodom podľa DailyMailu stáli 2200€. Ani zadarmo, ďakujem.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk