Dôležitý mail od Karola

pridal kara 11.1.2018 o 13:21


Módna pohotovosť! Veľké slnečné okuliare sú out.

O tom je aspoň presvedčený sám veľký Karol. A to, že jeho žena si ešte celkom nedávno dovoľovala nosiť na svojom nose okuliare s veľkým rámom, ho zrejme poriadne poburovalo. A tak sa rozhodol poslať jej mail, v ktorom ju napomenul. Oznámil jej v ňom, že už viac nesmie nosiť veľké slnečné okuliare, pretože sa do módy vrátili maličké a bude to podľa neho obrovský trend. Aby ženuška pochopila, o čom točí, priložil jej do mailu niekoľko desiatok fotiek z deväťdesiatych rokov, na ktorých mohla vidieť, aké okuliare má odteraz nosiť. A Kim ho, samozrejme, nadšene poslúchla.

V tomto duchu sa niesol posledný diel ich rodinnej reality šou. A musím povedať, občas fakt túžim mať ich problémy. Smutné je, že žijeme vo svete, kde by boli niektorí ľudia určite schopní aj platiť nemalé prachy za to, aby im od Karčiho chodili takéto newslettre. Predpokladám, že všetci títo jedinci sa teraz v panike zbavujú svojich veľkých okuliarov. Našťastie medzi nich nepatrím, takže budem pokojne ďalej pokračovať v ich nosení. A možno sa v nich aj odfotím a pošlem mu fotku, nech ho trafí šľak.

Kim pred Karčiho zásahom

Kim po Karčiho dôležitom ozname

zvyšok rodiny sa nechal inšpirovať tiež







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk