Vyrehotaní Avengeri

pridal kara 13.1.2018 o 11:08


Byť superhrdinom je očividne zábava.

A to mi je jasné už celkom dlho. Konkrétne odkedy som prvýkrát videla film Kick-Ass. Ách, Aaron Taylor-Johnson. Ani neviem, načo ho sem ťahám, ale ťahala by som ho aj k sebe do postele, keby sa dalo. Aaron svoju superhrdinovskú kariéru nezavesil na klinec s druhým dielom Kick-Assa, ale zahral si aj v už spomínaných Avengeroch – konkrétne v druhom pokračovaní. Natáčanie tretieho je už ukončené tiež a filmu sa dočkáme v máji. Ale keďže filmov na pokračovanie nie je nikdy málo, už sa natáča aj štvrtý a je celkom možné, že aj posledný. Vďakabohu. Nič proti Avengerom, ale tento hollywoodsky trend, že nevieme, čo natáčať, a tak z každého úspešného filmu urobíme aspoň tri ďalšie, ma neskutočne vytáča. Som presvedčená o tom, že ak by Forrest Gump prišiel do kín v dnešnej dobe, celkom určite by aj jemu vymysleli pokračovanie. A vraj sa chystajú pokračovaním pokaziť aj moju obľúbenú hranú rozprávku – Enchanted. Dozvedela som sa to len predvčerom, takže zrejme ešte odvtedy vo mne vrie krv, sorry, Avengeri, nič osobné.

Napriek tomu, že mňa filmy s dvadsiatimi dielmi nebavia, herci si natáčanie evidentne užívajú. Spoiler Alert – špekuluje sa o tom, že Kapitán Amerika v máji v kinách zomrie. Na to, že je údajne mŕtvy, vyzerá teda na natáčaní štvorky celkom dobre a veselo. Má na sebe ale overal, ktorý mal na začiatku svojej superhrdinovskej kariéry, a to je možno dôkaz o tom, že sa objaví iba v nejakých flashbackoch.

Nemusíte sa ale báť. Aj keď Avengeri zrejme čoskoro skončia, Marveloviek máme pred sebou zrejme ešte kopu. Najnovšie sa šušká už aj o samostatnom filme pre Skaju alias Black Widow. Štúdio už najalo scenáristu a prípravy sú teda už v plnom prúde.

Chystáte sa v máji do kina?

Dúfam, že film so Skajou bude vyzerať nejako takto ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk