Nové cecky na scéne

pridal kara 15.1.2018 o 12:05


Od krku hore je to už o čosi horšie.

Keďže sa momentálne takmer všetky celebrity a aj zbytočné celebritky rozmnožujú a vstupujú do manželstiev, magazín Maxim sa rozhodol, že nájde nejakú novú krv. Ich totiž deti nezaujímajú rovnako ako vás, ich zaujímajú cecky. Vyhlásili teda súťaž, do ktorej sa prihlásilo celkom dosť veľa po sláve túžiacich vykontúrovaných dievčiniek z Instagramu. Konkrétne až 10 tisíc. 10 tisíc rádoby modeliek a oni vyberú takú, ktorá nevie zatvoriť ústa. Zase. Ale na jej obhajobu musím povedať, že je to možno len kvôli tým napichaným perám. (Zase.)

Víťazka sa volá Olivia Burns, má 21 rokov a je z Floridy. Keď sa dozvedela, že zvíťazila, takmer plakala od šťastia. Vraj vždy snívala o tom, že z nej bude modelka, ale keďže má len 167 centimetrov, myslela si, že na to nemá. Okrem toho, že sa mohla vyzliecť do časopisu, vyhrala aj 25 tisíc doláčov. Miluje zvieratá a medzi jej koníčky patrí jazdenie na koňoch. A kreslenie si obočia do polky čela a fotenie sa na Instagram. Okej, tú druhú vetu som už doplnila ja. Keďže mám obavy, že toto nie je naposledy, čo o nej počujeme, tak ju tu máte. Úprimne ale dúfam, že sa mýlim, lebo týchto instagramových cicušiek s tupým pohľadom a napichanými perami už začínam mať trocha plné zuby. Veď inak by aj bola celkom pekná, ale na tieto typy už mám skrátka alergiu…

Olivia na Instagrame







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk