A máme tu ďalšiu Kardashianku

pridal kara 16.1.2018 o 21:59


No, žiaľ, nemyslím Karlu Kardashian. Kim a Karolovi sa narodilo tretie dieťa.

Hoci musím uznať, s Karlou Kardashian by to asi bola väčšia sranda. Hlavne keď vezmeme do úvahy, že z ich potomkov nám s najväčšou pravdepodobnosťou pred očami vyrastú podobne otravné celebrity, akými sú ony samé. Trpiaci ľud, ktorý túži čítať na stránkach bulváru aj o niečom inom ako o ich rodine, o tehotenstvách a pôrodoch, ale vôbec neberú do úvahy a pokojne sa rozmnožujú ďalej. Tento rok nás čakajú ešte ďalšie dva prírastky – pôrod majú pred sebou ešte Khloé a aj Kylie.

Hoci som mala miestami dôvodné podozrenie o tom, že Kim si toto dieťa vynosila vo svojej zadnici, táto teória ostáva nepotvrdená. Kim dnes v príspevku na svojej webovej stránke oznámila, že ich náhradná matka porodila. Ich tretie dieťa sa narodilo 15. januára o 00:47 a vážilo 3, 3kg. Kim napísala: „Karol a ja vám s radosťou oznamujeme príchod nášho zdravého a krásneho dievčatka. Sme neskutočne vďační našej náhradnej matke, ktorá nám splnila náš sen tým najkrajším darom, aký človek vôbec môže dať. Tiež sme vďační úžasným lekárom a sestričkám a ich skvelej starostlivosti. North a Saint sú nadšení z toho, že môžu na svete privítať ich malú sestru.“

Kim a Karči boli aj pri pôrode, ale Karči čakal za plachtou. Zrejme nechcel svoje psychické problémy opäť naštartovať, a tak sa rozhodol, že nepotrebuje nevyhnutne vidieť tento „zázrak života“ na vlastné oči. Podľa TMZ dovolili náhradnej matke na chvíľu si povarovať ich novú dcérku, no zakrátko na to si ju už prevzali do starostlivosti oni. Meno zatiaľ nemáme, ale staviam na niečo ako Queen, Goddess, Royalty alebo čosi podobne nenormálne.

Pre tých, čo nepochopili úvod:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk