Starú za novú

pridal kara 16.1.2018 o 22:55


Takýto výhodný výmenný obchod má za sebou bývalý frajer Leny Dunham.

Áno, Lena Dunham je single. V decembri sa rozišla po piatich spoločných rokoch s hudobníkom Jackom Antonoffom. Respektíve, aby som bola presnejšia, skôr to vyzerá tak, že sa rozišiel on s ňou. Pre ich spoločných priateľov to vraj nebol vôbec šok, pretože sa rozchádzali v podstate takmer pol roka. A zatiaľ čo Lena sa rozhodla ponoriť sa do práce, Jack nesmúti a už má náhradu. A vyzerá to tak, že ju mal už dávno pred rozchodom. 33 ročný Jack vraj vymenil Lenu za o desať rokov mladší model – za 21 ročnú Lorde.

Lorde a Jack sa spoznali vďaka spolupráci na jej albume a očividne sa dosť zblížili. Posledný rok to bolo viac než viditeľné na všetkých ich spoločných fotkách, nehovoriac o tých, ktoré pridávala na svoj Instagram Lorde. A s popiskami ako zamilovaná pätnástka. Lena si ale zrejme nechcela priznať realitu a tak radšej volila postup „som slepá a hluchá“. Ku koncu už podľa UsWeekly vedela, že Jack randí s niekým iným, no vraj ju nepodviedol. Za týmto výrokom síce nevidím nejakú extra logiku, ale tak zbytočne sa budem čudovať, veď celebrity… Jack a Lorde svoj vzťah zatiaľ nepotvrdili, ale vzhľadom na to, že mu prakticky posledný rok vyznávala lásku na Instagrame, si myslím, že to už dlho nepotrvá.

Lena a Jack

Lorde a Jack







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk