Privítajte Chicago

pridal kara 19.1.2018 o 22:52


Chicago West.

The name on everybody’s lips is gonna be…. Chicago West. She´s gonna be a celebrity, that means somebody everyone knows. They’re gonna recognize her eyes, her hair, her teeth, her boobs, her nose… Prepáčte, nechala som sa uniesť. A týmto sa ospravedlňujem aj všetkým mojím susedom, ktorí už približne dve hodiny počúvajú pesničku Roxie z muzikálu Chicago v mojom prevedení. Odkedy som sa dopočula o tom, ako sa volá najmladšia Kardashianka, skrátka neviem prestať. Spievala som ju totiž zopár rokov na hodinách spevu, je to teda takmer ako Pavlov reflex, je to silnejšie ako ja.

Ale teda aby sme prešli k veci. Áno, je to tak, najnovšia členka klanu Kardashianiek sa volá Chicago. Pre mňa osobne celkom prekvapenie a som dosť sklamaná, že som sa netrafila. Kim oznámila meno svojej dcéry na webovej stránke kkw.com, ale info pridala aj na twitter. Malú budú zrejme podľa jej ďalších tvítov volať „Chi“, ale nevyslovuje sa to ako „či“, ale ako „šáj“. A to je pre mňa ešte väčšie prekvapenie, lebo tak ľudia prezývajú aj Blek Šájnu, s ktorou teda rozhodne dobré vzťahy nemajú. Možno si ešte túto podobnosť neuvedomili. Výberom tohto mena, ktoré vlastne ani nie je meno, si chceli uctiť Karčiho zosnulú mamku. Tá sa totiž presťahovala do Chicaga po rozvode s Karčiho otcom a vychovala ho tam ako slobodná matka. Myšlienka pekná, meno už menej. Ale tak čo, pri celebritách na tom aj tak nezáleží…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk