Kozmetiky od Kardashianiek nie je nikdy dosť

pridal kara 21.1.2018 o 22:59


Svoju značku kozmetiky teda zakladá aj Kourtney.

Aby som uviedla na pravú mieru nadpis článku – ja osobne si rozhodne nemyslím, že kozmetiky s ich menami nie je nikdy dosť. Ony sú o tom ale celkom očividne presvedčené. Kourtney podala pred pár dňami pod svojou firmou 2DIE4KOURT návrh na zaregistrovanie obchodnej značky KOURT. V tomto návrhu špecifikovala len toľko, že pôjde o novú značku kozmetiky.

Kourtney tieto informácie v podstate nepriamo potvrdia v instagramovom príbehu. Pridala fotku papiera, na ktorom má rôzne návrhy loga pre jej novú značku, a hneď vedľa položila blok a pero s logom Kylie Cosmetics. Keďže sa už polka jej rodiny predaju kozmetiky venuje, som celkom zvedavá na to, s čím „prelomovým“ príde ona. Ale keďže je celkom posadnutá zdravým životným štýlom a prírodnými ingredienciami, možno začne vyrábať čisto prírodnú dekoratívku. Špekuluje sa tiež o tom, že by mohlo ísť o prírodnú starostlivosť o pleť a vôbec nie o make-up.

KKW Beauty

Kylie Cosmetics







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk