Nenápadný prsteň

pridal Lilinka 26.1.2018 o 10:02


Rovnako nenápadný ako samotná nositeľka.

Tento obrovský diamant, ktorý by vás pri vhodnom slnečnom svetle mohol aj dočasne oslepiť, si Paris nevyberala sama. No jej teraz už snúbenec Chris Zylka vedel, čo má jeho milá rada. Preto vybral ten najväčší diamant, aký sa dal, v cene iba dva milióny dolárov. Väčší by už Paris hádam ani neudržala na ruke bez toho, aby ju prekotil. Ja síce nie som fanúšik takýchto nechutne drahých veľkých šperkov lebo na ne nemám, no k Paris sa tento prsteň hodí. Náš Ignác budúcich novomanželov odchytil na letisku v Los Angeles a Paris sa už činila aj na instagrame, tak si môžete prsteň popozerať v trošku lepšom rozlíšení než minule. Svadba je na spadnutie a Parisina mama sa už do médií vyjadrila, že rozprávkovú princeznovskú svadbu naplánuje práve ona. Máme sa na čo tešiť. Čo myslíte, budú aj ružové plameniaky a ľadové sochy?

 

,

zaľúbenci

Prsteň za dva milióny. Nie je divu, že je v tvare slzy.

Paris v svadobných šatách v jednom zo svojich béčkových filmov. Snáď sa v reále vyhne niečomu, čo vyzerá ako vygrcaná šľahačka.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk