Mafiánsky párik

pridal kara 28.1.2018 o 19:26


Ako vystrihnutý z filmu z päťdesiatych rokov.

Beyoncé a Jay-Z včera večer povolali do služby svojich osem opatrovateliek a vyrazili si do spoločnosti – konkrétne na žúrku Jayzího vydavateľstva Roc Nation v New Yorku. A hoci to nebola tematická párty, Jay-Z vyzeral akoby ho vystrihli z nejakého gangsterského filmu z päťdesiatych rokov. A Beyoncé popri ňom hrdo kráčala s výstrihom až po pupok a v rozparkami až k obom bedrovým kostiam. Začínam si všímať, že celebrity sa v poslednom čase riadia pravidlom – čím viac detí mám doma, tým viac kože vonku ukážem. Hoci bola noc, nechýbali jej na nose ani slnečné okuliare. To si vysvetľujem ako tajný signál pre Karola, ktorému chce dať týmto najavo, že majú záujem o zmierenie.

Jay-Z pokračuje aj v rozprávaní o svojej nevere. Už vytrtkal všetko, čo sa dalo, a tak už môže rozdávať múdrosti o tom, ako si uchovať manželstvo. „Môžete niekoho ľúbiť, no ak ste predtým nezažili lásku, nerozumiete jej a neviete, čo robiť, aby ste sa pohli vpred, tak budete mať celkom určite problémy. A tie môžete buď riešiť, alebo sa pretvarovať až dovtedy, kým to celé jedného dňa nevybuchne. My sme sa rozhodli o našu lásku bojovať. Bojovať o našu rodinu. Aby sme dali svojim deťom iný výsledok. Aby sme prerušili ten cyklus pre černochov a černošky… Nikdy sme neboli celebritný pár, boli sme pár, v ktorom sa náhodou ocitli dve celebrity. Sme skutoční ľudia. Ona je moja spriaznená duša, ona je ten človek, ktorého milujem.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk