Aká pekná nevesta

pridal kara 4.2.2018 o 18:23


Za koho sa včera vydala?

Nepredpokladám, že niekto uhádol, keďže ani ja sama by som to neuhádla. Táto žena je síce pekná, no pre mňa absolútne nezapamätateľná. Dvadsaťkrát by mi ju mohol niekto predstaviť, na ďalší raz by som zase nevedela, kto to je. Ale, našťastie, ja nie som tá, ktorá si ju musí zapamätať. Pamätať by si ju ale mal John Stamos, ktorý sa s ňou včera oženil. Ako zrejme viete, John a Caitlin sa v októbri zasnúbili, no keďže už majú potomka na ceste, so svadbou veľmi dlho nečakali. Áno si povedali včera v kostole The Little Brown Church v Los Angeles a hostina bola u nich doma na záhrade, keďže v LA majú teplo stále.

Svadba sa ale nezaobišla bez drámy. Nevesta sa v piatok ubytovala v hoteli Beverly Hills Hotel, aby strávili predsvadobnú noc oddelene. Známy klenotník Neil Lane, ktorý je dobrý kamarát s Johnom, neveste zapožičal šperky v hodnote 165 tisíc dolárov, no keď Caitlin odišla na večeru, niekto jej ich z izby ukradol. Žiadne známky po vlámaní na mieste činu neboli a zatiaľ nie je nikto podozrivý. Napriek tomu, že boli šperky len zapožičané, John sa nemusí báť, že za ne Neilovi bude musieť zaplatiť. Podľa blízkeho zdroja je to práve vďaka ich kamarátstvu, Neil poskytol ďalšie šperky a svadba teda prebehla podľa plánov. Blízky zdroj podľa mňa ale kecá kraviny a ich priateľstvo s tým nemá nič spoločné, keďže šperky na zapožičanie sú väčšinou veľmi dobre poistené.

Takéto brucho sa jej podarilo schovať pod šatami:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk