Návrat do rodnej zeme

pridal kara 4.2.2018 o 12:15


Ale iba kvôli červenému kobercu.

Žiadnu paniku, Javier Bardem ani Penelope Cruz sa nerozhodli zavesiť svoje hollywoodske kariéry na klinec a na stálo sa vrátiť späť do Španielska. V Madride sa objavili pri príležitosti 2018 Goya Cinema Awards. A na červenom koberci boli fakt za hviezdy. Hlavne teda Penelope, ktorá prišla oblečená v jednoduchých ale fakt krásnych bielych šatách z dielne Versace. Predpokladám, že najbližších pár mesiacov nebude na takéto akcie chodiť oblečená v iných značkách, no ani sa tomu veľmi nečudujem, lebo je to dobrý marketingový ťah. Ako iste viete, momentálne totiž hrá Donatellu Versace v novej sérii American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace. Vonku sú zatiaľ len tri diely, ale jeden lepší ako druhý. Silno odporúčam. A zatiaľ čo som pri novom filme Lea a Margot tvrdila, že také hovädo ako Charles Manson si ani vlastný film nezaslúži, teraz musím pokrytecky povedať, že by to bol skvelý námet na tretiu sériu ACS.

Keďže som nechcela, aby bol tento článok iba o Penelope, začala som sa hrabkať v Javierovom imdb profile a zistila som, že som posledné roky žila v peknej nevedomosti. Bola som totiž presvedčená, že práve Javier bol ten, kto hral v Grey´s Anatomy zomierajúceho frajera Katherine Heigl. A on to bol Jeffrey Dean Morgan, ktorý vyzerá ako jeho krajšie stratené dvojča. A ja sa celé tie roky čudujem, ako nepekne Javier starne. Ha. Nuž, celý život sa učíme.

Javier vs. Jeffrey. Alebo opačne? Som zmätená.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk