Super Bowl 2018

pridal kara 5.2.2018 o 10:45


O všetkom okrem futbalu.

Futbal ma nezaujíma, a to nielen americký, ale ani ten náš. A keďže sme na pikoškách, ani tu nemá čo robiť. A preto sa opäť pozrieme len na vystúpenie v polčase a na vtipné reklamy typické pre Super Bowl. Tento rok vystupoval Justim Timberlake a ja musím povedať, že som bola viac než len sklamaná. Po piatich minútach už som kontrolovala, že koľko ešte, preboha… A celý čas som sa strašne nudila. Ale možno preto, lebo to vyzeralo, že ho to strašne nebaví. Až priam obťažuje. Začal svojou novou hroznou pesničkou Filthy, ktorú doteraz nerada nazývam pesničkou, keďže je to skôr len akýsi súhrn zvukov a blabotania. Pokračoval s Rock Your Body, s ktorou spôsobil pred 14 rokmi celkom škandál, keď na konci pesničky odhalil prso Janet Jackson. Teraz ale pesničku stopol presne pred vetou: „I´ll have you naked by the end of this song“, takže sa žiadne vyzliekanie nekonalo. Prihodil ešte pár ďalších hitov, uctil si Princa, z čoho ľuďom na internete vybuchujú hlavy (nechápem prečo), a ukončil s mojou obľúbenou Can´t Stop the Feeling, ktorá bola od prvého „sunshine in my pocket“ tak očividne na playback, že som už nevládala posledných pár sekúnd ani dopozerať. A to ma fakt mrzí. Väčšinou totiž otváram ústa a čudujem sa, ako je niečo také vôbec možné fyzicky (ako napríklad minulý rok pri Gage, alebo vždy, keď sa na tom pódiu objaví Beyoncé). Pred začiatkom zápasu hymnu spievala Pink, ktorá to napriek silnej chrípke dala ako pani.

A teraz sa pozrime na reklamy. Ako už každoročne, ani teraz v nich nechýbala hŕba celebrít. Objavili sa tam napríklad Matt Damon, Rebel Wilson, Jeff Goldblum, Keanu Reeves, Steven Tyler, Cardi B, Gordon Ramsay, Anthony Hopkins, Lupita Nyong´o, Cindy Crawford, Chris Pratt, Chris Hemsworth, Peter Dinklage, Morgan Freeman a mnohí ďalší.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk