Vysmiata Lupita

pridal Lilinka 5.2.2018 o 11:31


Na tlačovej konferencii o marvelovke Black Panther.

Keďže Lupita Nyong’o nie je typická hollywoodska celebrita a nerobí škandály, kade chodí, tu na pikoškách sa veľmi nevyskytuje. Som ale rada, že o nej môžem napísať aspoň pri príležitosti predstavenia novej marvelovky s názvom Black Panther, ktorá sa konala v Južnej Kórei. Lupita si zahrala postavu menom Nakia a Black Panthera si zahral Chadwick Boseman. Film má byť o dobrodružstve vojaka T’Challu, ktorý sa po smrti svojho otca, kráľa Wakandy, vracia domov do odlúčenej, avšak technologicky vyspelej africkej zeme, aby sa stal novým právoplatným kráľom. Potom nastúpi záporák a T’Challa bude musieť využiť svoje schopnosti na ochranu svojej zeme a ako inak aj celého sveta. Trailer vyzerá zaujímavo, najmä to spojenie domorodcov s cédečkami v gambách a modernej technológie.

Lupita si na premiéru obliekla zaujímavé metalické šaty a veľmi jej to pristalo. Rovnako dobre sa vyobliekal aj režisér Ryan Coogler. Herecký záporák Michael B. Jordan a Lupitina filmová láska Chadwick Boseman si hlavu veľmi nelámali a prišli neformálne. V USA bude mať film premiéru 16 februára.

 režisér Ryan Coogler a herci Chadwick Boseman, Lupita, Michael B. Jordan







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk