Kylie prezradila meno svojej dcérky

pridal WonderWoman 6.2.2018 o 22:38


Aj nám z nej kúsok ukázala.

Upozornenie pre citlivé povahy: Tento článok obsahuje slová ako dieťa, pôrod, tehotenstvo a pojednáva o členkách Kardashianského klanu. Pre informácie vedeckého charakteru odporúčame navštíviť stránku http://www.hawking.org.uk/. Konzumenti plytkého bulváru môžu nerušene pokračovať v čítaní tohto článku.

Kylie Jenner pred dvoma dňami konečne potvrdila, že 1. februára porodila svoje prvé dieťa. Schválne píšem prvé, lebo všetci veľmi dobre vieme, ako rady sa Kardashianky množia. Je im jedno, či porodia prirodzenou cestou, alebo si nechajú potomka vynosiť náhradnou matkou, hlavne nech ich je čo najviac. Takže aj Kylie určite nezostane len pri jednom. Zatiaľ sa však vytešuje zo svojej čerstvo narodenej dcérky, ktorej dala meno Stormi, a na svoj Instagram pridala jej fotku, kde ju malá drží za prst s dokonalou manikúrou. Vyzerá to tak, že s ochranou súkromia je koniec a Kylie nás začne spamovať bábätkovskými fotkami. Čo je ale, koniec koncov, vždy lepšie ako to, čím nás ona a jej sestry spamovali doteraz.

 

Kylie so Stormi v bruchu



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk