Po rokoch opäť spolu

pridal kara 6.2.2018 o 12:15


Spajsky plánujú veľké veci.

Vo svetle najnovších informácií som si niečo uvedomila – Spajsky sú klamárky. Už dva roky nás naťahujú ohľadom ich opätovného turné. Najskôr sa na tom odmietla podieľať Victoria, potom zrazu vydali Mel B, Geri a Emma video, v ktorom tvrdili, že sa čoskoro vracajú (a odvtedy nič), potom v septembri 2016 vysvetlila Mel C v rozhovore, prečo sa už k Spajskám nepridá… A teraz aha. Zrazu sú zase všetky spolu a vysmiate ako slniečka na hnoji.

Pred pár dňami sa všetky spoločne stretli u Geri Halliwell doma, aby prediskutovali spoločné projekty, medzi ktorými je aj talentová televízna šou, vydanie albumu s najlepšími hitmi alebo stať sa tvárou nejakých produktov. Victoria vraj na stretnutie a opätovnú spoluprácu pristúpila len pod podmienkou, že nebude spievať. To je ale v pohode a stále to nevylučuje spoločné koncerty, lebo Victoria aj tak vždy robila len křoví. Nikoho netrápi žiadna televízna šou. A ani album s najlepšími hitmi. Tie si vieme nájsť na youtube. My chceme turné. Koncerty. Tie, ktorými ste nám mávali popod nosom pred dvoma rokmi. Klamárky, hovorím…

za starých dobrých čias

teraz







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk