Koho torzo?

pridal WonderWoman 7.2.2018 o 23:23


Dotyčný si dával do tela na pláži.

Keďže sme tu mali v posledných dňoch buď sexy modelky v bikinách, alebo korpulentné dámy v XXXL plavkách, rozhodla som sa potešiť trošku aj ženské oko a to pohľadom na vyšportované mužské telo hore bez. Hoci tento chlapík u nás nemá nejakú veľkú fanúšikovskú základňu (ak vôbec nejakú), verím, že by mohol aspoň trochu rozžiariť tieto chladné dni plné sneženia.

Ignácovi sa podarilo nafotiť Roberta Pattinsona, ako v pondelok cvičil na pláži na ostrove Antigua. Tréningu sa asi nevenuje nejako extra dlho, ale výsledky už sa začínajú rysovať a to doslova. Trochu si zabehal, zdvíhal tašku plnú piesku (to je len môj tip) a trochu cvičil s vlastnou váhou. Asistovala mu pri tom aj trénerka, ale bola škaredá, takže ju Ignác vôbec nefotil. Robertko je od konca minulého roku stále single, ale to sa možno v dohľadnej dobe zmení, keď už na sebe takto pekne maká. Len tak ďalej, Robertko!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk