Idris Elba sa bude ženiť

pridal kara 11.2.2018 o 20:38


Do tretice všetko dobré?

Ak ste sa začudovali, koho si ide zobrať Idris za ženu, tak nie ste sami. Je to asi preto, že so svojou novou snúbenicou nie je až tak dlho. Teda, povráva sa, že sú spolu už od začiatku roka 2017, no vzťah priznali až na jeseň. Ide o 29 ročnú bývalú Miss Vancouveru – Sabrinu Dhowre. Idris pred ňou pokľakol v kine na pódiu po premietaní jeho nového filmu Yardie. A ona povedala áno. Z tohto momentu existuje dokonca aj video, ktoré nájdete pod fotkami.

Pridala som aj zopár sexošovských fotiek Idrisa a chcela som napísať, že týmto krokom zlámal srdcia zrejme mnohých svojich fanúšičok, no potom som sa v tom začala trocha hrabať, a mám skor obavy, aby so zlomeným srdcom neskončila práve Sabrina. Idris totiž len pred pár mesiacmi vyhlásil, že už sa nikdy neožení, keďže má za sebou už dva rozvody. Prvú manželku si vzal v roku 1999 a presťahovali sa spolu do New Yorku, kde plánoval Idris začať svoju kariéru. Nedarilo sa mu, pretože sa nevedel naučiť americký prízvuk, a zrejme z toho mal troška mindráky. Keď jeho žena v roku 2001 otehotnela, ich manželstvo to už neunieslo a Idris to skončil. O rok na to ich súd rozviedol. Idris potom stretol svoju druhú manželku. Po pár mesiacoch randenia sa vzali vo Vegas. Ona mala úspešnú právnickú firmu, jemu sa v kariére nedarilo, nevedel uniesť to, že ona zarába viac a podľa jej slov mu kamaráti hučali do hlavy, aby to skončil a našiel si radšej nejakú mladú sexy hviezdičku, že to bude pre jeho imidž lepšie. Idris teda poslúchol, po 6 týdžňoch manželstvo ukončil a len štyri mesiace po svadbe bolo manželstvo anulované. V roku 2016 absolvoval ďalší rozchod, keď opustil po troch rokoch svoju vtedy 28 ročnú priateľku a mamu ani nie dvojročného syna. Skeptik vo mne mi teda hovorí, že Sabrina by si mala dávať pozor, aby čoskoro neskončila ako slobodná mamička.

sexoš Idris







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk