Boli vôbec manželia?

pridal kara 19.2.2018 o 8:04


Vyzerá to tak, že Jennifer Aniston a Justin Theroux sa nikdy naozaj nevzali.

A to je fakt strašne divné, keďže z ich svadby máme fotky a vieme aj také podrobnosti, že kto ich oddával. Vo svetle nových informácií to ale vyzerá tak, že svadba bola iba obyčajná žúrka, aby im dali pokoj médiá a možno aj priatelia. A možno aj preto, že rok predtým si po dlhých rokoch povedali áno aj Angelina a Brad a Jennifer sa chcela zbaviť svojho imidžu opustenej nevydatej chudinky. Ktovie. Ja nie a naozaj tomu nerozumiem.

Portál TMZ – áno, to TMZ, ktoré vždy vypátra rodné listy, žiadosti o rozvod, žiadosti o uzavretie manželstva, úmrtné listy – teraz prišiel s celkom zaujímavou informáciou. Pred uzavretím manželstva si treba vyplniť žiadosť o uzavretie manželstva – v USA „marriage lincense“. Bez tohto platného dokumentu sa manželstvo uzavrieť nedá – a aj keď sa o to pokúsite, tak manželstvo platné v očiach zákona nikdy nebude. A tento dokument je niečím, o čo si Jennifer Aniston a Justin Theroux nikdy nepožiadali. A ani im nikdy nebol vydaný. TMZ prehrabalo záznamy až do roku 2010 a žiadna zmienka o ich manželstve skrátka nikde neexistuje. A až teraz som si uvedomila, že slovo „rozvod“ nie je spomenuté ani v ich vyhlásení o tom, že končia. TMZ má aj blízky zdroj z jej okolia, ktorý im povedal, že o tom, že s Justinom asi nie sú legálne zosobášení, sa v ich kruhoch diskutovalo už dlhšie. Celú túto teóriu potvrdzuje aj fakt, že žiadosť o rozvod ešte nebola podaná.

No, zaujímavé. Som zvedavá, čo ešte vypláva. Okrem tejto informácie sa objavili aj infošky o tom, že Jennifer svoj dom ukázala magazínu Architectural Digest preto, že je to výborný krok pred predajom nehnuteľnosti – a to isté urobila aj naposledy, keď sa rozhodla predať svoj predošlý dom. Napriek zamilovaným rečičkám pre magazín je teda jasné, že toto bol kalkulovaný krok urobený už po rozchode. Treba spomenúť rozhodne aj neskutočné množstvo komentujúcich kade-tade po internete, ktorí bývajú v NY a tvrdia, že všetci tam si už dávno mysleli, že s Jennifer majú otvorený vzťah, pretože Justin sa na svojich nočných výjazdoch rozhodne nechoval ako ženatý alebo zadaný chlap a dosť sa kurvil. To potvrdzuje aj článok od Blind Gossipu z marca minulého roka o jeho údajnej aférke s kolegyňou, s ktorou ale išlo len o sex. BG potvrdili aj to, že o otvorený vzťah rozhodne nešlo. A potvrdzuje to aj blízky zdroj pre Daily Mail, ktorý sa vyjadril, že Jennifer už začala mať plné zuby toho, že Justin sa choval ako slobodný muž. Nuž, radšej single ako s idiotom.

Pekný párik, ale zrejme len na obrázku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk