Rita Ora a jej návrat do domoviny

pridal kara 20.2.2018 o 8:00


Prišla osláviť nezávislosť Kosova.

Aj keď sa jej rodina odsťahovala z Kosova, keď mala Rita iba jeden rok, očividne má k tejto krajine stále blízko. Cez víkend sa tam teda vybrala, aby oslávila desiate výročie nezávislosti Kosova, ktoré Slovensko ešte stále neuznalo. Hoci väčšina ľudí stále uvažuje, prečo je Rita vlastne slávna, v Kosove je očividne za veľkú hviezdu. Stretla sa aj s premiérom, s ktorým sa pofotili a vyzerali, že si majú čo povedať. Zaujímalo by ma, čo to bolo.

Po ich stretnutí sa Rita vybrala chystať sa, pretože večer mala veľký open-air koncert, ktorý bol súčasťou osláv nezávislosti. Hovorím, je tam skrátka za veľkú hviezdu. V pičorezkách, ktoré boli tento raz až výnimočne vysoké a zarezané, behala po pódiu a hádzala vlasmi. Bola by som celkom zvedavá, koľko tento jej koncert tak asi mohol trvať, pretože osobne od nej poznám až dve pesničky. Jednu z nich mám dokonca aj rada, ale tá už je 6 rokov stará…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk