Zaľúbená Courteney Cox

pridal kara 20.2.2018 o 8:00


Odletela do Londýna za svojím milým.

Šťastne zaľúbená Courteney si zrejme chcela dať pauzu od LA, kde sa momentálne vo veľkom rieši rozchod jej najlepšej kamošky Jennifer Aniston. Rozchod už zrejme prebrali odpredu aj odzadu, Jennifer sa už má vraj dobre, a tak si Courteney mohla dať pauzu od tejto drámy a ísť sa venovať svojej láske. Ňou je už nejaký ten piatok hudobník z kapely Snow Patrol – Johnny McDaid. Je celkom paradoxné, že to, čo sa v médiách skloňuje ako možný dôvod rozchodu Jen a Justina – diaľka – už raz rozdelila aj týchto dvoch. Rovnako ako Jennifer, Courteney býva v Kalifornii a neplánuje to zmeniť. Problém ale nastal vtedy, keď sa Johnnymu v Kalifornii páčiť prestalo a chcel sa vrátiť do Británie, pretože to je jeho domov a má to tam rád. A tak to koncom roka 2015 vyústilo až do zrušenia zásnub a títo dvaja si vtedy po dvoch spoločných rokoch dali zbohom.

Vydržali ale bez seba len pár mesiacov a odvtedy fungujú na diaľku. Vyzerajú šťastne a neprekazila im to ani veľká hádka na verejnosti. Som len zvedavá, ako dlho to vydržia takto ťahať. Courteney síce lieta do Londýna celkom pravidelne raz za pár týždňov, zrejme ale uznáte aj vy, že toto nie je práve rozprávkový scenár. Tak ale možno im to vyhovuje. Želala by som im to, sú mi spolu sympatickí. A nakoniec mi nedá nedodať to, že Courteney vyzerá čím ďalej, tým lepšie, odkedy sa vykašlala na „skrášľovacie“ procedúry.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk