Smith Jerrod nemá rád Samanthu

pridal kara 25.2.2018 o 22:35


Konflikt ohľadom Sexu v meste pokračuje.

A ja už teraz presne viem, kedy táto dráma okolo ďalšieho filmu skončí. Presne vtedy, keď Sarah Jessica Parker dosiahne svoje, film sa natočí, Samantha v ňom nebude, lebo ju určite pochovajú kvôli rakovine, a budeme sa dívať na to, ako sa s tým jej bývala láska Smith Jerrod vyrovnáva a ako si nájde novú lásku. A tá určite padne ako riť na šerbeľ na práve uvoľnené miesto kamarátky Carrie, Mirandy a Charlotte. Na, SJP, tu som ti napísala scenár. A ani mi za neho nemusíš platiť. Keď si taká nenažraná, aj tak by to zrejme bolo na dlhé lakte, a naháňanie ľudí za nezaplatené faktúry nie je práve moja obľúbená činnosť.

Aby som upresnila, SJP som mala vždy rada, aj keď som bola rozhodne v menšine. Ale po tomto, čo sa v posledných mesiacoch deje médiách, na ňu troška mením názor. Kim ju nedávno, po smrti jej brata,  celkom jasne požiadala o to, aby jej dala pokoj a nevyjadrovala sa na jej adresu, a Sarah netrvalo ani týždeň, kým čučala z titulky People magazínu a rozprávala svoju časť príbehu o tom, ako s Kim nikdy konflikt nemali a ona vlastne nechápe, prečo má Kim problém. Skrátka musí mať posledné slovo. Týždeň po tom, ako Kim pochovala svojho brata. Milé.

Najnovšie sa prihlásil o slovo zabudnutý herec Jason Lewis, ktorý velice nepekne zostarol, a pridal sa na stranu SJP. Veľmi by som sa chcela tváriť prekvapene, ale nedá sa mi, keďže aj slepý a hluchý musí v tomto prípade vidieť, že Jason sa logicky postaví na stranu toho, od koho mu možno v blízkej budúcnosti príde tučný šek za film, a nie na stranu toho, kto stojí v ceste jeho natáčaniu. A tak úplne bez závahania hodil Kim cez palubu. Tri týždne po tom, ako jej zomrel brat. Milé.

Tento týždeň sa objavil v telke, aby hovoril o svojom novom filme Half Magic, ktorý ale nikoho nezaujímal, a tak sa rovno prešlo k téme Sarah vs. Kim. Moderátor sa ho opýtal, čo si myslí o tom, čo Kim odkázala Sarah. „Keď nemáte nič pekné, čo by ste mohli povedať, buďte ticho, “ odvetil, čím sa šikovne vyhol priamej odpovedi a napriek tomu dal jasne najavo svoje stanovisko. Potom pokračoval: „Musím povedať, že Sarah ku mne bola vždy veľmi milá a veľmi profesionálna, a myslím si, že ľudia by nemali zabúdať byť láskaví a oceniť veci, ktoré v živote dostali, a tu sa zastavím, pretože nemám čo pekné povedať.“ Moderátor sa ho opýtal, či je na strane SJP. „Musím povedať, že áno. Je to jedna láskavá dáma, vždy bola ku mne veľmi dobrá.“ A keď sa jej opýtal na ostatných, odpovedal: „Sarah bola úžasná.“ 

Och, vlezdoprdelko. Neboj sa, rolu v treťom filme máš už istú.

Nuž, za mlada to bolo lepšie.

Za dobre aspoň na televíznych obrazovkách:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk