Zlatokopko Kevin Federline

pridal kara 25.2.2018 o 18:45


20 tisíc mesačne od Britney sa mu máli.

Je celkom sranda, že obdobie, kedy bola Britney vydatá za Kevina Federlina, si pamätám, akoby to bolo včera. Pritom títo dvaja boli svoji od roku 2004 do roku 2007. Do tohto manželstva sa narodili dve deti, no keď sa Britney celkom verejne psychicky zosypala v roku 2008, prišla o starostlivosť svojich synov. Hlavnú starostlivosť má Kevin, no teraz sa už o nich stará aj Britney. Tá mu ale musí platiť 20 tisíc dolárov mesačne vo výživnom. A Kevinovi sa to začalo máliť. A môže za to jej nedávny úspech s rezidenciou vo Vegas.

Za 4 roky na týchto vystúpeniach zarobila 137 miliónov a Kevin chce teraz svoj podiel. Teda, tvári sa, že nie pre seba, ale pre synov. Jasné… Už chápem, prečo má týpek 6 detí, asi sa na nich vie celkom slušne napakovať. Blízke zdroje vykecali pre UsWeekly dôvod, prečo si Kevin myslí, že si zaslúži viac. „Kevin podporoval Britney počas jej snahy zotaviť sa a vníma to, aká skvelá matka je. Britney je čiastočne taká úspešná aj preto, že chlapcov má vo svojom živote. Jej celým svetom sú jej synovia. Celá žiari, keď je s nimi.“ Blízky zdroj ešte dodal, že Kevin sa týmto navýšením chce uistiť, že všetci zúčastnení „chápu obety, ktoré musel urobiť, no aj to, že v tejto situácii urobil podstatne viac, než by urobila väčšina ľudí.“

A taká veľká „láska“ to bývala…

Peniaze chce údajne pre synátorov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk