Naomi, si to ty?

pridal WonderWoman 27.2.2018 o 22:00


Liev Schreiber s rodinkou na pláži.

Liev Schreiber a Naomi Watts sa po 11 spoločných rokoch rozišli v septembri 2016. Mali však medzi sebou dobré vzťahy, vedeli sa stále objať a zvládajú aj striedavú starostlivosť o svojich dvoch synov. Naomi sa v jednom z rozhovorov vyjadrila, že k sebe prechovávajú veľkú lásku a úctu a prehliadla aj to, že Liev sa vláčil (v tej chvíli exfrajerkou) Gerarda Butlera – s Morgan Brown.

Nie som si ale istá, či bude nadšená tým, že jej 50 ročný expartner vzal na dovolenku na Costa Ricu nielen ich dvoch synov, ale aj 26 ročnú modelku Taylor Neisen. Blondínka, ktorá zo zadu vyzerá ako Naomi, by s prehľadom mohla byť Lievova dcéra. On síce na 50 rozhodne nevyzerá, ale ten vekový rozdiel tam skrátka je. Obaja síce popreli, že by medzi nimi niečo bolo, ale kto aspoň trošku ovláda reč tela, musí vidieť, že k sebe majú blízko. Som si istá, že keď nič iné, tak spolu spávajú a Liev má tak zjavne rád mladé mäsko. Snáď to Naomi v pohode predýcha…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk