Camila Cabello má nového frajera

pridal WonderWoman 1.3.2018 o 6:06


Takže nie je lesbička.

Pravdepodobne si teraz hovoríte: čo? Aká lesbička? Prečo by mala byť Camila lesbička? Keď však občas prepadnete čiernej diere internetu, objavíte napríklad aj konšpirácie o tom, že toto nevinné kubánske dievča je lesba. Objavíte videá z jej rozhovorov v rádiách, kde sú z kontextu vytrhnuté niektoré jej odpovede, ktoré majú dokazovať, že je na ženy. Takže hoci som tomu neverila, semienko pochybnosti už bolo zasiate, ale teraz je to už pasé, keďže Camila má frajera.

Je ním 30 ročný Matthew Hussey, ktorý sa živí tým, že pomáha ženám nájsť si partnera. Je to svetovo uznávaný zoznamovací kouč (to znie prííšerne) a zrejme vďaka svojim skvelým profesionálnym schopnostiam sa mu podarilo zbaliť 20 ročnú Camilu. Pred pár týždňami odhalili svoju lásku v Mexiku, kde boli na prvej spoločnej dovolenke. V pondelok opäť niekam cestovali a Camila bola do neho zavesená a nemohla z neho spustiť oči. Ten chlap je fakt šikovný vo svojom obore…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk