Kardashianky v Tokiu

pridal kara 3.3.2018 o 18:44


A Kim sa opäť obliekla na debila.

Inak jej poslednú módnu kreáciu naozaj neviem pomenovať. Viem, že mnoho z vás už má tejto rodiny plné zuby (vrátane mňa) a nebaví vás o nich čítať, ale o tento outfit som vás skrátka nemohla ukrátiť. Ak by sa móda dala zavraždiť, Kim by už sedela v base za vraždu, ktorú dnes spáchala. A to sa teda rozhodne nevnímam ako nejaký módny kritik, ale toto je… ešte horšie ako minulý týždeň v New Yorku, a to už hádam hovorí samo za seba. Začínam mať podozrenie, že Karči posielal ďalší mail. A tentoraz v ňom boli tiež jasné inštrukcie – obliekaj sa najhoršie, ako len dokážeš. A Kim ako poslušná manželka jeho prianie opäť plní.

V Tokiu sa momentálne nachádza aj s Kourtney a obe tam vyrazili bez detí. Však malá Chicago už má až dva a pol mesiaca, tá je už hádam schopná postarať sa sama o seba a byť dva týždne bez matky. Či? Pridala sa k nim aj Khloé, ktorej prišlo vhodné v ôsmom mesiaci tehotenstva letieť na druhú stranu zemegule. Veď deti sú len doplnky, hádam sa kvôli nim nebudú obmedzovať… Khloé ale musím pochváliť, tá sa až tak hrozne neobliekla, mala celkom pekné šaty a zladila si k nim tenisky. Mohlo to vyzerať super, keby to nepokašlala kabátom. Podobne na tom bola aj Kourtney. To, čo mala na sebe, by bolo absolútne dokonalé, nebyť tej hrôzy, ktorú prehodila cez to. Tak čo myslíte, tri kočky alebo tri hrozná? ??

Khloé sa na svojom Instagrame pochválila aj ďalšou svojou módnou kreáciou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk