Nahodení do gala

pridal kara 5.3.2018 o 15:39


Novomanželská premiéra na červenom koberci.

Emily a jej nový manžel Sebastian sú svoji už 10 dní. No verili by ste tomu? Už len 62  im ostáva na to, aby prekonali jeden z najrýchlejších celebritných rozvodov ever (samozrejme, na mysli mám Kim Kardashian). V nedeľu si spolu vyšli na 33. ročník Film Independent Spirit Awards, asi aby si natrénovali, aké je to prejsť sa spolu po červenom koberci na oficiálnej akcii, keďže na druhý deň ich čakala oscarová afterka. Aj keď koberec bol modrý. A na Vanity Fair párty žiadny. Nevadí.

Emily si na túto udalosť vybrala tie absolútne najohyzdnejšie šaty, ktoré som kedy videla. A okrem toho boli ešte aj zázračné, keďže jej z jej veľkých ceckov razom spravili jednotky. Super výber, fakt. Podobný ako s tým manželom. Viem, že minulé ste niektoré tvrdili, že upravený a nahodený by sa vám páčil, tak tu ho máte. Podľa mňa je stále taký istý nechutný. Lebo to, aký má ksicht a čo z neho vyžaruje, nezmení ani ten najlepší oblek na svete. A tak sa mi marí, že som na fotkách z Vanity Fair zazrela nejaké bruško, je teda celkom možné, že dôvod tohto rýchleho uzavretia manželstva sa dozvieme čoskoro…

na Vanity Fair afterpárty

vidím bruško???







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk