Už by aj stačilo

pridal Lilinka 6.3.2018 o 15:03


Kylie si už nutne potrebovala oddýchnuť od svojej malej dcéry.

Tak si to predstavte. Odmalička na vás žiaria kamery a ste súčasťou reality show. Žiarenie vašej osamelej mozgovej bunke spôsobuje nezvratnú degeneráciu. Vaša matka by pokojne predala aj vašu obličku, len aby bola stále mediálne známa. Nejak si zvyknete, aj keď ste škaredé káčatko. Potom vám v puberte dovolí prvú plastickú operáciu, vaše  vytúžené kačacie pery. Aby vás váha pier neprekotila dopredu, vyrovnáte to napumpovaným zadkom. Stanete sa instagramovou modelkou. Preberiete štetke frajera, no tá sa aj tak prostredníctvom svojej chachajdy infiltruje do rodiny. Štetkin frajer podvádza rovnako ako podvádzal ju s vami. Nájdete si nového a šmykne sa vám. Trpíte. Nevýslovné muky, že vašich 1385 tehotenských videí a fotiek (samozrejme s filtrami a fotošopom) vidí len malý okruh ľudí, medzi ktorými ani nie sú takí, ktorí by to predali médiám. Shit! Dočkáte sa. Konečne porodíte toho malého parazita, proti ktorému bola aj víla fotošopu bezmocná a vypustíte do sveta video. Myslíte si, že už máte kľud. No začalo to byť horšie. Decko stále reve, serie a pýta mlieko. Dokonca nie je schopné ani zapózovať na selfie. Po pár bolestivých pokusoch nakojiť to vzdávate a k svojim zopár pestúnkam zavoláte aj dojku. Idete si s frajerom oddýchnuť na loďku a konečne si dáte vytúžené pivko s kamarátmi. 9 mesiacov odriekania si alkoholu a instagramu a oni od vás ešte chcú, aby ste si dobabrali svoje čerstvé silikóny a stále nepili. Tak to teda nie.

Takto nejako to asi vyzerá v Kylienej hlave. Je to už vyše mesiaca, od kedy porodila malú Stormi. Už jej síce stihla doyebať život menom a pomenovať po nej značku očných tieňov, no ešte si nejak nezvykla na to, že dieťa nie je módny doplnok a malo by byť väčšinu času s mamou, ktorá by nemala do seba šúpať jedno pivo za druhým. Nuž, na matku roka to asi nebude. Ešteže má tie opatrovateľky.

Konečne únik…

hm… vychladená jedenástka…

Travis telefonuje s malou cez videohovor: Ťuťumuťu moja malá… 

v Kylienej hlave: Bože, ani tu s tým deckom nedá pokoj…

Travis: Pozri, ako sa krásne smeje!

Kylie: Hmm…

Konečne pivo!

Ďalšie, prosím!

Ešte jedno!

Pripité mrmlanie: Náhodou som skvelá matka!

Malá Stormi zatiaľ prežíva v láskyplnej starostlivosti pestúniek a stavím sa, že aj dojky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk