Zasnúbená Vanessa Paradis

pridal kara 9.3.2018 o 22:21


Zasnúbila sa s kolegom.

Johnny ju síce o ruku nepožiadal (alebo teda o tom aspoň môžeme špekulovať), no Vanessa po ich rozchode núdzu o chlapov rozhodne nemala. Bol medzi nimi bohatý podnikateľ Guy-David, ale aj hudobník Benjamin. Druhý menovaný s ňou bol v jej temnom období krátkych a kučeravých vlasov, o to viac sa teším, keď vidím, že sa tohto účesu už konečne vzdala a vrátila sa k osvedčenej klasike.

Teraz ale tvorí pár so Samuelom Benchetritom. S tým sa zoznámila počas práce na filme Chien v roku 2016 a koncom toho istého roka už tvorili pár. Je celkom očividné, že jej imponujú muži, ktorí na prvý pohľad nevyzerajú, že by si so svojou osobnou hygienou nejako extra lámali hlavu… Ani jeho strapaté vlasy im ale zrejme nebránia v šťastí, keďže sa podľa informácií francúzskych médií nedávno zasnúbili a svadbu už naplánovali na toto leto. Tá bude na ostrove Île de Ré v spoločnosti najbližšej rodiny a priateľov. A možno aj nášho Ignáca.

Johnny a Vanessa kedysi dáááávno







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk