Bitka otca so synom

pridal kara 10.3.2018 o 18:59


Tommy Lee a syn Pamely Anderson si skočili do vlasov.

Celebrity konečne robia to, čo od nich chceme – škandály! Najprv policajná dráma s Tori Spelling, teraz s Tommy Leem a jeho synom Brandonom. V stredu sa títo dvaja pohádali, keď ho Brandon konfrontoval ohľadom príspevkov na sociálnej sieti, ktoré Tommy vypisoval o Pamele. Pochopiteľne sa svojej mamy, ktorá ho narozdiel od tohto alkoholika vychovala, chcel zastať, no Tommy bol údajne napitý, na syna sa zahnal, čo mu Brandon opätoval päsťou do tváre. Na to Tommyho snúbenica v panike volala záchranku, oznámila im, že zamkla Brandonovu izbu, pretože v nej má zbrane a snažila sa prebrať z bezvedomia Tommyho. Keď sa prebral, tak odmietol pomoc záchranárov, no tí prišli nakoniec aj tak.

Tommy neskôr pridal na Instagram fotku svojich rozbitých úst a napísal k nej: „Moja snúbenica a ja sme boli v posteli, keď môj syn v letel do izby a napadol ma. Požiadal som ho, aby odišiel, a on ma udrel tak, až som upadol do bezvedomia. Utiekol pred políciou. TOTO je pravda.“ O tom dosť pochybujem. Ako neskôr vysvitlo, v poslednom čase žil Brandon čiastočne aj s otcom, lebo sa snažil pomôcť mu prekonať závislosť od alkoholu. Tommy ale odmieta priznať farbu a na syna sa chystá podať trestné oznámenie. Zapojila sa aj Pamela, ktorá na svoju stránku pridala príspevok s názvom Alkoholizmus je diabol. Vzhľadom na jeho rozsah ho nebudem celý prekladať, ale v skratke opisuje to, ako sa mu synovia snažili pomôcť v jeho boji s alkoholizmom, že ona si ho všade zablokovala a neprehovorí s ním, dokým neprestane piť. Že dlhé roky v podstate ničí životy všetkým zúčastneným, že jeho snúbenica mu s radosťou nalieva a že je narcista a sociopat, ktorý závidí svojim synom a preto sa k nim chová ako kretén. Čo viac dodať.

tieto tweety to všetko začali

Tommyho rozbitá papuľa

55 ročný Tommy a jeho 31 ročná snúbenica

Pamela stojí pri synovi

Pamela, Tommy a Brandon v roku 1997







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk