Hádanka dňa

pridal kara 10.3.2018 o 18:34


Spoznávate túto kedysi krásnu a úspešnú detskú hviezdu?

Ak ste zapojili veľkú dávku predstavivosti, možno sa vám podarilo prísť na to, že na titulnej fotke sa nachádza Amanda Bynes. Vo štvrtok si vybehla do centra Los Angeles na nákupy a spoločnosť jej robila jej life koučka, ktorá ju všade sprevádza už nejaký ten piatok. Úprimne sa priznám, že ak by vedľa nej nestála na fotkách, asi by som neprišla na to, že ide o Amandu.

Ako všetci vieme, Amanda má za sebou dosť náročných pár rokov života. Už také dva-tri roky sa ale drží, všade ju sprevádza jej koučka, študuje módu, poctivo berie lieky, plánuje časom založiť vlastnú značku oblečenia a v júni prezradila, že plánuje aj herecký comeback. Stále nie som presvedčená o tom, že je to najlepší nápad. Podľa informácií Blind Gossipu sa Amande celkom darí viesť normálny život a dokonca si našla aj frajera. Ten jej vraj občas v škole robí spoločnosť počas obedov a vraj sa podobá na Jareda Leta. Jeho fotky síce nemáme, ale tipujem, že je to len otázka času.

Amanda v časoch svojej najväčšej slávy







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk