Khloé Kardashian oslavovala

pridal kara 11.3.2018 o 18:43


Blížiaci sa príchod bábätka.

Khloé minulý týždeň prezradila pohlavie svojho bábätka, a keďže to už celý svet vie, pokojne si mohla naplánovať celú ružovú baby shower. A presne to aj urobila. V sobotu poobede oslavovala so svojou rodinou a priateľmi blížiaci sa príchod jej potomka v hoteli Bel-Air v Kalifornii. Párty jej zorganizovalo Amazon Baby Registry.

Výzdoba bola nechutne ružová a dress kód bol zrejme podobný – vo farbách ružovej alebo béžovej. Približne o mesiac by sme mali na svete privítať ďalšiu Kardashianku a v Blind Gossipe si myslia, že ju ale neporodí Khloé. Nebudem klamať, už to prebleslo v hlave aj mne. Na to, že je v druhej polovici ôsmeho mesiaca, má až podozrivo dokonalé tvary, veselo si behá vo vysokých opätkoch a žiadna časť tela jej neopúcha, dokonca ani len tvár a prsia. Podľa BG sa v Hollywoode šepká, že Khloé je príliš povrchná na to, aby priznala, že bábätko si nemohla vynosiť sama, a tak sa inšpirovala Beyoncé a nosí silikónové brucho. Podotýkam, že toto všetko je len konšpirácia, ale jeden nikdy nevie – pri tejto rodine by ma už asi nič neprekvapilo.

malá Stormi pár hodín pred párty







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk