Taylor Swift, Joe Alwyn a Tomáš Maštalír

pridal kara 11.3.2018 o 11:06


Na romantickej prechádzke.

Taylor Swift sa od svojej šialenej aférky s Tomom Hiddlestonom celkom stiahla z médií. Hoci odvtedy vydala aj nový album a zopár klipov, máme od nej viac-menej pokoj. A môže za to práve Joe Alwyn. S Taylor tvoria pár už približne rok a hneď na začiatku vzťahu sa dohodli, že si chcú svoje súkromie poriadne strážiť. To sa im celkom darí počas ich stretnutí v Londýne, no v Kalifornii je asi vyhnúť sa paparazzom o čosi náročnejšie.

Tento týždeň sa spolu vybrali na romantickú prechádzku po Solstice Canyon v Malibu, kde bol zhodou okolností aj náš Ignác, takže fotky nechýbajú. Bola to ale obrovská náhoda, Ignác tam totiž nečíhal na týchto dvoch, ale na Tomáša Maštalíra. Minule som ho so sebou zobrala do divadla na predstavenie Pravda (odporúčam), a odvtedy je ním takmer ako posadnutý. Keďže slovenský šoubiznis je maličký, človek si tu nezarobí tak ako v takom Hollywoode, a tak sa Tomáš vybral na brigádku a robí Taylor a Joeovi bodyguarda.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk