Cobainove ženy

pridal kara 12.3.2018 o 7:45


Udržiavajú dobré vzťahy.

A hoci sa to môže zdať ako samozrejmosť pri matkách a dcérach, pre tieto dve to samozrejmosťou určite nie je. Roky súdnych ťahaníc, žiadostí o zákaz približovania k Frances a jej zvieratám, vypovedania na súde, že Courtney fetuje odkedy sa pamätá a že dve jej domáce zvieratá zomreli kvôli maminmu vyčíňaniu. Vlastne tak trocha klobúk dole pred Frances, že sa cez tieto veci dokázala časom preniesť a opäť si s matkou vybudovať vzťah.

Opätovne sa začali stretávať po tom, čo podala ako 23 ročná žiadosť o rozvod. Vyzerá to tak, že Courtney sa trocha upratala a bola dcére oporou, keď to potrebovala. A odvtedy udržiavajú dobré vzťahy. Koncom minulého týždňa si spolu vyšli v Los Angeles na otvorenie kreatívneho priestoru pod záštitou organizácie Other Peoples Children. V tomto pop-upe môžu vystavovať svoje diela nádejní mladí umelci. Medzi nimi teda je aj Frances, ktorá sa so svojim dielom aj pofotila. Kreatívnych mladých ľudí prišiel podporiť aj kreatívny riaditeľ Moschina Jeremy Scott.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk