Taylor Swift má nový klip

pridal kara 14.3.2018 o 20:29


A je v ňom krásna.

Áno, viem, ide iba o momentku, ale pobavila aj tak. Opäť sa potvrdilo, aká prešpekulovaná je Taylor Swift čo sa týka médií. Keď nechce byť nafotená, dokáže sa paparazzom vyhýbať aj niekoľko mesiacov, no minulý týždeň sa jej nepodarilo. Na prechádzke s frajerom ju nafotil náš Ignác, lebo mu zrejme sama zavolala. Svoj vzťah s Joeom totiž dosť taja, a tak sú fanúšikovia určite vo vytržení, ak sa nejaké fotky v médiách vyskytnú. Len dva dni po ich zverejnení Taylor zavesila na youtube svoj nový klip. Žiadne konšpirácie, len dobre premyslené PR.

Klip je na pesničku Delicate, ktorú som doteraz nepoznala, ale musím povedať, že ma celkom príjemne prekvapila. Celkom vydarená. Čo je už o čosi menej vydarené, je klip. Naozaj by som sa chcela stretnúť a porozprávať s človekom, ktorý sa snaží Taylor Swift presvedčiť, že vie tancovať. Pretože nevie. Ani trocha. Je to až také trocha bolestivé sa na ňu pozerať, keď sa o to snaží. Ale to je v pohode, Taylor, každému ide niečo iné. Ty vieš spievať, skladať hudbu, hrať na gitare a čo ja viem na čom ešte, nič sa nestane, keď si priznáš, že tancovanie nie je tvoja silná stránka. Klip si ale vyslúžil pozornosť médií ani tak nie kvôli jej tancovaniu, ale kvôli tomu, že sociálne siete vybuchli v tvrdeniach, že klip je vykradnutá KENZO reklama. Tak som vám teda oboje zavesila nižšie. Pár momentov tam síce podobných bolo, ale osobne by som si asi tieto dve videá nikdy nespojila. Čo myslíte, vykradnuté alebo nie?

Taylor vs. KENZO



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, Taylor Swift




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk