Ashley Graham v bikinách

pridal WonderWoman 15.3.2018 o 6:51


Ešte stále a už zase.

Áno, opäť tu máme fotky Ashley Graham v dvojdielnom kúpacom odeve, ktoré majú niekoľko možností využitia. Buď vás môžu inšpirovať a pomôcť uvedomiť si, že krása nie je len o mierach 90-60-90, alebo vás prinútia nežrať toľko. Lebo takto v lete v plavkách nechcete vyzerať.

Ashley sa však vo svojom tele cíti skvele a vďaka módnemu biznisu plus size modeliek si to aj môže dovoliť. Nedávno otŕčala riť v zarezaných plavočkách pre Sports Illustrated a včera fotila svoju vlastnú kolekciu plaviek na pláži v Miami. Tým, že sa nám polonahá Ashley tak intenzívne dostáva do povedomia, začínam si na jej postavu zvykať a uvedomujem si, že je vlastne úplne normálna. Keď si zakryjem rukou na monitore spodnú časť jej tela, vidím fakt krásnu ženu a to väčšie množstvo tuku na stehnách a na zadku k nej proste patrí. Podarilo sa jej to, presvedčila ma o tom, že človek môže byť tak krásny, ako sa cíti.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk