Heidi Klum na červenom koberci

pridal kara 15.3.2018 o 7:47


Zase.

Heidi Klum má podľa mňa nejakú tajnú nadprirodzenú schopnosť. Vždy, keď sa niekde vyroluje červený koberec, ona spraví „puf“ a zrazu sa na ňom objaví. Presne tak, ako keď poviete trikrát po sebe Beetlejuice. Asi si nejaký zadovážim a túto teóriu otestujem v praxi. Nájsť totiž červený koberec, na ktorom by sa nenachádzala Heidi Klum, je nemožné. Tento pondelok sa opäť na jednom objavila. Najzarážajúcejšie na tom ale je, že mala aj dôvod na ňom byť.

V pondelok sa totiž konala veľkolepá akcia na zahájenie natáčania ďalšej série America´s Got Talent. Je to už trinásta séria tejto talentovej šou a v telke sa začne vysielať 29. mája. Heidi prišla v strieborných šatách značky Alex Perry za 3 tisíc dolárov. Spoločnosť na červenom koberci jej robili aj zvyšní porotcovia súťaže – Mel B, Simon Cowell a Howie Mandel. Nechýbala ani Tyra Banks, ktorá sa v minulej sérii osvedčila ako moderátorka, a tak ju zavolali naspäť aj na ďalšiu sériu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk