Celebrity žúrujú

pridal kara 18.3.2018 o 19:22


To tu už dlho nebolo.

Ak ste si náhodou mysleli, že keď sa Heidi Klum vybrala tento týždeň na rande so svojím novým frajerom, niekde na programe večera nebol aj červený koberec, veľmi ste sa mýlili. Veď to už predsa vieme, že Heidi sa na nejakom objaví vždy, keď opustí svoj príbytok. Inak tomu nebolo ani tento týždeň, keď celebritami milovaná šperkárka Lorraine Schwartz zahajovala predaj svojej najnovšej kolekcie Eye Bangles Collection.

Tuším všetky celebrity, ktoré sa vtedy v LA nachádzali, sa teda ovešali šperkami z jej dielne, náramkami z jej novej kolekcie, a vyrazili na žúrku. Nechýbala ani čerstvo slobodná. Alessandra Ambrosio. A samozrejme, že ani Kim. Tá má predsa od Lorraine zásnubný prsteň a o niekoľko jej šperkov ju okradli v Paríži. Výnimočne to vyzerá ako celkom zábavný večierok, za to ale zrejme môže Lorraine vďačiť Usherovi, ktorý to tam ku koncu večera roztancoval.

Alessandra Ambrosio

Blake Lively

Blake so sestrou

Eiza Gonzales

Eiza a Julianne Hough

Halsey

Heidi, Lorraine a Rita

Heidi Klum a Rita Ora

Josephine Skriver

Julianne Hough

Lorraine a Kim

Kim Kardashian

Lorraine a Kris

Lorraine a Pharrell

Rita Ora

Sarah Hyland

Shanina Shaik

Sofia Vergara

Usher, Lorraine a Rita

Usher, Winnie a Rita

Winnie Harlow







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk