Vyčerpaní rodičia

pridal kara 21.3.2018 o 12:18


Tak presne takí nie sú Cristiano Ronaldo a jeho frajerka.

Človek by si myslel, že ak máte doma 4 deti, z toho 3 majú menej ako jeden rok, budete vyzerať ako prežutá nevyspatá podrážka. Nuž, to ale nie je prípad Cristiana Ronalda a jeho polovičky Georginy Rodriguez. Buď majú zázračný make-up, zázračné tiché deti, ktoré prespia celú noc, alebo zázračné pestúnky. Jedno z toho určite. A ktovie, možno ide aj o kombináciu.

Georgina pred štyrmi mesiacmi porodila dcérku Alanu Martinu, ktorá pribudla k teraz 9 mesačným dvojičkám Eve a Mateovi. A nezabúdajme ani na 7 ročného Cristiana Juniora. Musí to byť u nich doma veselé. V pondelok si teda dali títo dvaja pauzu od svojich rodičovských povinností a vyrazili si do Lisabonu na Quina Awards. Georgina bola brutálne oblečená a celá vyzerala fakt skvele. Úprimne nerozumiem jej výberu partnera. Možno by sa už patrilo prestať spochybňovať ich vzťah, keďže spolu majú dieťa, ale fakt neviem, či je to v mojich silách. Som zvedavá, či tento „vzťah“ skončí rozchodom a odštartovaním modelingovej kariéry pre Georginu, alebo nebodaj svadbou a ďalšími deťmi. Čo myslíte?

Georgina: Vážne? Ešte koľko fotiek?

Ronaldo: Dobre, tak to bola posledná, poďme.

Georgina: Super, konečne sa na teba nemusím lepiť. 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk