Britney Spears zarába lóve

pridal kara 22.3.2018 o 18:52


A Kevin Federline ju chce o ne ošklbať.

Kevin Federline si zrejme doma mädlí rúčky, pretože Britney Spears sa stala tvárou novej kolekcie značky Kenzo. Za takúto spoluprácu dostala určite viac než slušne zaplatené, a tak si bude Kevin môcť nárokovať ešte väčšie zvýšenie výživného. To ale určite nie je jediný dôvod jeho radosti. Celý internet totiž vybuchuje (opäť) z toho, že Britney tak vyretušovali, že to už mohli ozaj použiť ľubovoľnú blondínku, vyrobiť z nej toto a stálo by ich to výrazne menej. A keďže sa sústredí pozornosť na toto, ľudia prestali venovať pozornosť jeho snahe vytĺcť z nej prachy a hejtovať ho.

O výživné ale rozhodne nie je dobojované. Jej tatko, ktorý je ešte stále poverený robiť za ňu všetky rozhodnutia a ktorý má na starosti jej financie, sa situáciu snažil urovnať mimosúdne a ponúkol Kevinovi bližšie nešpecifikované zvýšenie, on to ale odmietol. Tatko Spears si teda vyžiadal presný audit toho, ako Kevin výživné míňa, na čo Kevin zareagoval žiadosťou o každoročný audit príjmov Britney a o to, aby sa každoročne výška výživného určovala podľa toho, koľko ona reálne zarába. Situáciu by mohlo vyriešiť, keby Britney zažiadala o zverenie chlapcov do svojej starostlivosti, to sa vraj ale nedá, keďže je v podstate zbavená svojprávnosti. Najprv by musela dokázať súdu, že je plne schopná sa o seba postarať, rozhodovať za seba a že je spôsobilá na právne úkony. Všeobecne sa celkom čudujem, že o to nemá snahu, keďže v takomto štádiu je to už 10 rokov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk