Lindsay Lohan v Dubaji

pridal kara 22.3.2018 o 17:43


Lindsay si vyrazila na teambuilding s právnikmi.

Lindsay strávila posledných pár dní v Dubaji, kde posledných pár mesiacov aj žije, so skupinkou právnikov. Išlo o teambuilding webovej stránky Lawyer.com, a vzhľadom na to, že sa už nejaký ten piatok šepká o tom, že si privyrába robením lacnej luxusnej prostitútky, v prvej chvíli som si myslela, že ju na tento teambuilding zavolali ako súčasť zábavy pre zamestnancov. Veľmi som sa mýlila. Lindsay je totiž novou súčasťou ich tímu.

Okrem toho, že sa stala investorkou tejto stránky, ju vymenovali aj za svojho nového hovorcu. Oznámila to priamo Lindsay vo videu, ktoré začala slovami:„Keď ma Lawyer.com oslovili, bola som zmätená a mierne vystrašená, pretože som sa bála, že mám problém.“ Pokračovala tým, že po stretnutí s nimi si uvedomila, že im ide iba o pomáhanie ľuďom – napríklad ak sú obvinení zo šoférovania pod vplyvom, čo sa jej tiež raz stalo. Alebo aj dvakrát. Alebo trikrát. A možno aj viackrát. Palec hore, že si zo seba vie urobiť srandu, no keď mám byť úprimná, ak by som mala nejaké problémy so zákonom a hľadala právnikov, asi by som sa neobrátila na takých, ktorých tvárou je práve Lindsay…

Lindsay a jej noví kolegovia



Zaradené pod: Celebrity, Lindsay Lohan, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk