Speváčka Courtney Stodden

pridal kara 24.3.2018 o 12:52


Má nový piercing.

Patrónka Pikošiek a nevyčerpateľná studnica zábavy – Courtney Stodden – je späť. V rámci snahy o získanie pozornosti už natočila porno a nafejkovala tehotenstvo a potrat, vyčerpala teda už naozaj mnoho možností, ako zaujať. Najnovšie si vymyslela, že si dá urobiť piercing, akurát jej asi nedošlo, že v dnešnej dobe už na tom nie je nič šokujúce. Najšokujúcejšie na tom celom je, že sa jej podarilo ukecať nejakého fotografa, aby ju pri tomto počine prišiel nafotiť.

Pozornosť ale treba nejako upútať, obzvlášť keď sa chystáte vydávať album. Ten je podľa jej vlastných slov v štýle „goth pop“. Bude sa volať Orange Juice & Pink Pills a čoskoro by sme sa vraj mali dočkať oficiálneho videoklipu na rovnomennú pesničku. Medzitým zatiaľ Courtney robí covery známych hitov a dáva ich na instagram a youtube. Keby mala trocha v hlave, nenechala sa celá prerobiť a nevyrábala okolo seba vymyslené škandály, mohla byť pekná a aj úspešná. Hlas má celkom pekný a aj to spievanie jej ide. Pár hodín spevu a spievala by lepšie ako väčšina momentálne komerčne úspešných speváčok. Ale to by nebola taká zábava ako toto.

Staré dobré časy:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk